Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

A végzős kalmárosok is megkapták szalagjukat

2016. december 22.
A végzős kalmárosok is megkapták szalagjukat

Több mint 120 végzős számára szalagtűző ünnepélyt rendezett a Kalmár Zsigmond Szakgimnázium és Szakközépiskola tegnap este a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. 

A BFMK zsúfolásig megtelt érdeklődő közönséggel tegnap este. Idén negyedik éve döntött úgy az intézmény vezetése, hogy diákbál helyett egy szalagtűző ünnepéllyel kedveskednek az iskola végzős diákjainak és azok hozzátartozóinak. Hét végzős osztály 123 tanulója volt az ünnepelt. A fiatalok a tanév kezdete óta készültek a színpadon látható produkcióra. Az utolsó időszakban már heti 3-4 táncpróbát tartottak a tökéletes formáció érdekében.


- Az ünnepi műsor a végzős szülők és osztályfőnökök, valamint a diákok ötletei alapján került összeállításra. A fő részét tánc fogja jelenteni. Az idén először a végzős osztályok palotást adnak elő, mint a diákbálakban. Ezt a gyerekek ötletei alapján műsorok táncok is kiegészítették. Mindezt a hagyományos szalagtűzés követte – fogalmazott Pap András igazgató.


A végzősök tiszteletére rendezett est egy állófogadással zárult.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: