Online adás
2019. augusztus 21. Szerda - Sámuel napja van

A BFMK-ban koncertezett a 100 Folk Celsius

2017. január 09.
A BFMK-ban koncertezett a 100 Folk Celsius

A 100 Folk Celsius koncertezett a hétvégén a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. A zenekar hihetetlen sikerét tükrözi, hogy több mint egymillió lemezt adtak el négy évtizeddel ezelőtti megalakulásuk óta, amelyek közül két platina és két aranylemezzel is dicsekedhetnek. A vásárhelyi nagykoncertre a legismertebb dalaikat hozták el a közönségnek.

A zenekar negyven évvel ezelőtti megalakulása óta generációk nőttek fel a 100 Folk Celsius dalain. A jól ismert számokkal, a Miki Manóval, a Paff, a bűvös sárkánnyal, illetve a Nagy Hohohorgász című dallal szórakoztatták a közönséget a hétvégén a BFMK-ban.

 

„Ez nagyon jó érzés, hogy ezalatt a negyven év alatt befészkeltük magunkat a családokba, papa, nagymama, a pici gyerek ugyanúgy ismer minket. A mama kénytelen volt hallgatni a gyerekénél és ő pedig kénytelen volt hallgatni az ő gyerekénél, ez nagyon jó érzés” – árulta el Littvay Imre zenkarvezető, alapító tag.

 

A 100 Folk Celsius nem először járt Hódmezővásárhelyen. A mostani hétvégi évadnyitó családi koncert pedig, amely a „Jó együtt” családi bérlet második előadásaként érkezett a városba, egyike volt annak a több mint 10.000 élő koncertnek, amelyet a negyven év alatt játszott az együttes.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: