Online adás
2019. október 14. Hétfő - Helén napja van

Röplabda bajnokságot rendeztek Vásárhelyen

2017. február 21.
Röplabda bajnokságot rendeztek Vásárhelyen

A lányok után a középiskolás fiúk is bizonyíthatták, milyen jók röplabdában. Az Eötvös József Szakgimnázium és Szakiskola a Balogh Imsi Sportcsarnokban ugyanis 8 csapat részvételével röplabda bajnokságot rendezett.

Egy jó nyitás, és az ellenfél nem tudja visszaadni a labdát, ami egyből 5-6 pont előnyhöz is juttathatja a játékban lévő csapatot. A város négy középfokú intézményének 2- 2 együttese sorakozott fel a háló előtt tegnap és mérte össze röplabdában ügyességét másokkal a Balogh Imsi Sportcsarnokban. Akik éppen nem játszottak, azok is a pálya mellett edzettek, hogy élesben majd a legjobb formájukat hozzák.

 

-   Próbáljuk fellendíteni a röplabdát. Igazából azért szeretik a diákok, mert nem kell futni u kanyit, mint a kézilabda vagy a kosárlabda közben. Amióta sportosztályunk van, a tanulók alapvetően jó mozgásúak. Nem akarjuk, hogy mindig csak focizzanak, most már jól rá vannak arra hangolódva, hogy más sportágakban is jeleskedjenek- mondta Ihász Ildikó az Eötvös József Szakgimnázium és Szakiskola testnevelő tanára.

 

Az első a Bethlen Gábor Református Gimnázium 2-es csapata lett, a dobogó második illetve harmadik helyének a Németh László Gimnáziumból érkező diákok örülhettek. A Corvin Mátyás Szakgimnázium és Szakközépiskola negyedikként végzett a középiskolás fiúk röplabda versenyén Hódmezővásárhelyen.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: