Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Futsal megyei döntő Vásárhelyen

2017. március 02.
Futsal megyei döntő Vásárhelyen

A körzeti forduló után a megyei döntővel folytatódott a szakképzési centrumok futsal bajnoksága ma a Balogh Imsi Sportcsarnokban. A találkozón a Corvin Mátyás Szakképző Iskola csapata fogadta a szegedi Kőrösy József Gazdasági Szakgimnáziumot.

Hagyományteremtés céljából indították idén útjára a szakképzési centrumok közötti futsal bajnokságot. A korábban megrendezett körzeti tornáról a Hódmezővásárhelyi Corvin Mátyás Szakképző Iskola diákjai jutottak tovább, így a mai regionális döntőt a szegedi Kőrösy József Gazdasági Szakgimnázium csapata ellen játszották.

 

„Egyszerűsített futsal szabályok alapján játsszuk a mecset. Kézilabda méretű pályán, a kézilabda kapuval és egy speciális futsal labdával játsszák a mérkőzést a gyermekek. A labda különlegessége, hogy minimálist pattan fel a földről” – mondta el Berta Adrien, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum testnevelés munkaközösség vezetője.

 

A tornát a jövőben is szívesen támogatja a helyi szakképző centrum, mivel a diákok fejlődésében komoly hangsúlyt fektetnek a sportra és a csapatversenyekre. A megyei forduló győztese a szegedi csapat lett, így ők jutottak tovább a regionális döntőbe.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: