Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Elballagtak a Corvinosok

2017. május 05.
Elballagtak a Corvinosok

Közel 160 végzős ballagott el a Corvin Mátyás Szakképző Iskolából. Az intézmény diákjai a már jól megszokott ballagási dalokkal és virágcsokrokkal búcsúztak a tantermektől.

Megkezdődött az idei ballagási szezon a városban. A Corvin Mátyás Szakképző Iskolából, 9 osztályból közel 160 diák búcsúzott tegnap.

„Őrizzék meg az intézménytől kapott szemléletet. Egy részüket várjuk vissza érettségizni, vagy azokat, akik még itt maradnak szakmát tanulni. Akik elmennek tőlünk, azoknak további sok sikert kívánunk a pályájukon, és azt kívánjuk, hogy tudják hasznosítani, amit itt tanultak nálunk” – mondta Szani Marianna, a HSZC Corvin Mátyás Szakképző Iskola marketing munkatársa.

Tegnap az utolsó osztályfőnöki óra keretein belül kapták meg a diákok a vásárhelyi hímzéses tarisznyájukat, majd kicsöngetés jelezte, hogy a diákok utoljára járják be az intézmény folyosóit.

„Nagyon sok jó emlékkel hagyom el az iskolát. Ez a négy év kiemelkedő volt. Megtalálhattam életem párját. Nagyon sok közös emlékem van, mint például az erdélyi utazás. Az osztályfőnöktől az élet bármely helyzetében tanácsokat kaptunk. Sok építő pozitív gondolatot és építő jellegű kritikát kaptunk, amely elősegítette a személyiségfejlődésünket. Amikor beléptünk az iskola kapuin, akkor még tapasztalatlan gyermekek voltunk, és hála a Corvin tanárainak, most fiatal felnőttekként léphetünk ki innen” - mondta Gémes Tamás, végzős diák.

Az intézmény falai között énekes menettel búcsúztak a végzősök, majd az irányt a Fekete Sas felé vették, ahol ünnepélyes keretek között folytatódott az ünnepség.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: