Online adás
2018. június 24. - Iván napja van

Az Agyag utcai rendelő is teljes körű külső és belső felújításon esik át

2017. augusztus 08.
Az Agyag utcai rendelő is teljes körű külső és belső felújításon esik át

Mindezt a Területi Operatív Program teszi lehetővé, amelyből a város másik három rendelőintézetét is korszerűsítik. Csak erre az épületre mintegy 94 millió forintot fordítanak, hogy jövő nyártól a betegek ellátása még komfortosabb körülmények között történhessen.


Hirdetés

A Széchenyi téren lévő, valamint a Rárósi, a Tornyai és az Agyag utcai rendelőintézet is megújulhat a jövőben Hódmezővásárhelyen a Területi Operatív Program jóvoltából, mintegy 352 millió forintból. Az Agyag utcán is tartottak sajtónyilvános bejárást, hiszen ott is elkezdődtek a felújítási munkálatok.

 


-A tetőhőszigetelése, vízszigetelése valamint az első emeleti lakások kialakítása, fejlesztése van folyamatban. Itt nemcsak belső átalakításokról van szó, ami teljes felújítást jelent, hanem külső hőszigetelés, külső homlokzat készítés, nyílászárócserék is bele vannak kalkulálva- mondta Hegedűs Zoltán alpolgármester.

 


A felújításra szoruló rendelők szinte mindegyikénél a kivitelezések idejére ideiglenesen más épületbe helyezik át a gyógyító munkát, kivételt csak az Agyag utcai intézet képez.

 


-A kellemes helyzet a többi rendelővel szemben, hogy innen a rendeléseket nem kell elköltöztetni. Első emeleten található két üres lakás felújítását végzi el először a kivitelező. Ide fog átköltözni ideiglenesen a rendelés, amíg lent a földszinten lévő rendelőknek a kialakítása megtörténik- tette hozzá Hegedűs Zoltán.

 


Az Agyag utcai rendelőnek 2018 június végére kell elkészülnie. Ám az alpolgármester elmondta: bízik abban, hogy ennél hamarabb is birtokba vehetik majd a gyógyulni vágyók az épületet, amely a kor követelményei szerint akadálymentesített lesz.

 

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: