Online adás
2019. március 24. - Gábor napja van

A városban több mint 2300 általános iskolás kezdte meg a mai nappal tanulmányait

2017. szeptember 01.
A városban több mint 2300 általános iskolás kezdte meg a mai nappal tanulmányait

Nekik a 180 napos tanévben kell korosztályukhoz mérten megbirkózni és elsajátítani az új ismereteket. Például a Varga Tamás Általános Iskolában, több mint 460 diák vágott neki az izgalmakkal teli tanévnek.

A városban több mint 2300 tanuló számára kezdődött el az oktatás és ezek közül több mint, 270-en most mentek elsőosztályba. Ebben az intézményben összesen 463 diák tanul és közölük 52 ma szerezte meg első iskolai élményeit. Számukra ez az időszak a felfedezéséről, az új környezetről, a tanítók és az osztálytársak megismeréséről szól.

 

 

„Türelemmel fogjuk elkezdeni a tényleges munkát. Sok-sok szabadidővel, pihenőidővel. Nagyon fontos, hogy a tanítók megismerjék a gyerekeket, a legfontosabb talán ez, mert mindenki más, mindenki különböző és az egyéni tanulási utak itt, különösen ebben a kis korban még nagyon-nagyon fontosak. Erre kell nagyon sok időt szánni.” – mondta Farkas Zsuzsa, igazgatónő.

 


A tanévben több tanórán kívüli foglalkozás közül is választhatnak a diákok. Emellett az intézmény idén ünnepli 10 éves jubileumát annak, hogy felvették a nemzetközileg is elismert matematikatanár Varga Tamás nevét. Az ő eszméjét követve az élményszerű oktatásra helyezik majd a hangsúlyt az új tanévben is.

 

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: