Online adás
2018. június 24. - Iván napja van

Idén is nagy sikere volt a Bodnár Bertalan Teljesítménytúrának

2017. szeptember 12.
Idén is nagy sikere volt a Bodnár Bertalan Teljesítménytúrának

Közel 500 versenyző állt idén is a Bodnár Bertalan Teljesítménytúra rajtvonala mögé. A rendezvény a sportoláson túl egy nemes célt is szolgált, mivel a bevétel összegével a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítványt támogatta a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub.


Hirdetés

A jó idő is kedvezett a hétvégén rendezett Bodnár Bertalan Teljesítménytúra résztvevőinek. A sporteseményt idén 7. alkalommal rendezte meg a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub. A túrázók, a futók, valamint a kerékpározók több kategóriában is nevezhettek.

 

„A gyalogtúrázók megkerülik a Körtvélyesi holtágat, és jönnek vissza. Különböző pontokat határoztunk meg a térképen, ahol két helyen bélyegezniük kell, majd ide visszavezet az út az élő Tisza mentén. A kerékpáros túrások lemennek a Bodzási úton egészen a rakodókig, az ott lévő élő tiszai strandnál mennek, majd ugyanide jönnek vissza” – emelte ki Kruzslicz Imre.

 

Közel 500-an vágtak neki a hétvégi túrának, a versenyzők nemcsak a térség vonzáskörzetéből, hanem Pestről is érkeztek. A versenyen gyermekek, felnőttek és szép korúak is megmérettették magukat, de akadt olyan anyuka is, aki nemrég kezdett el újra futni.

 

„Négy hónapja szültem, és három hónapja futok. Szeretem ezt a sportot,mert kikapcsol, és csak arra figyelek, hogy minél többet tudjak futni. Az időeredmény nem az igazi, de azt gondolom, hogy minél többet futok, annál jobb lesz. Most 7 kilométert tettem meg, ahol az volt a cél, hogy saját magamat legyőzzem, és megállás nélkül meg tegyem ezt” – osztotta meg Hakucsák Eszter.

 

A verseny a sportoláson túl jó ügyet is szolgált, mivel a rendezvény bevétele a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítványt támogatta.

 

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: