Online adás
2018. június 24. - Iván napja van

Lakhatási ügyek voltak többségében az alpolgármesterek mai fogadóóráján

2017. szeptember 12.
Lakhatási ügyek voltak többségében az alpolgármesterek mai fogadóóráján

Lakhatás, közlekedés szervezés, munkahely, szociális ügyek - többek között ezekben a témakörökben keresték fel mai alpolgármesteri fogadóórájukon dr. Kószó Pétert és Hegedűs Zoltánt. 


Hirdetés

Amíg Dr. Kószó Péter alpolgármester ma is elsősorban a szociális ügyek, különböző támogatások tekintetében igyekezett segítséget nyújtani a panaszosoknak, addig Hegedűs Zoltán városüzemeltetési és egyéb speciális problémákat próbált orvosolni. Ezúttal is a legtöbben lakásügyekben vártak segítséget.

 


-Többen az után érdeklődtek, hogy hogyan tudják megvásárolni jelenlegi bérleményüket. Ennek több módja is van. Van olyan, aki azért jelentkezett, mert szeretne kiköltözni egy másik lakásba, szeretné eladni jelenlegi lakását. Voltak olyanok is, akik egyéb más ügyekben kerestek meg. Ilyenek voltak például a közlekedési ügyek, vagy éppen munkahely kapcsán kértek segítséget. Akadt, aki a Hódfóhoz jelentkezett, mivel szeretne ott dolgozni, hiszen a lehetőségeihez mérten szeretne elhelyezkedni a munka világában – mondta Hegedűs Zoltán alpolgármester.

 

 

A mai fogadóórán érkeztek bejelentések beláthatatlan kerékpárutakról, mint a Mandula utcai kereszteződés, de általános közlekedésszervezési kérdések is felmerültek. Például a Vívó utca és a Csillag utcai kereszteződés átszervezését is javasolta valaki.

 


- Ilyenkor kezdeményezem a Közlekedési Tanácsadó Testületnél, hogy vizsgálják meg ezeket az ügyeket, tegyenek szakmai javaslatot arra, hogy hogyan oldható meg az adott probléma – tette hozzá Hegedűs Zoltán.

 


Ma délelőtt több mint harmincan keresték fel az alpolgármestereket fogadóórájukon. Természetesen egy hónap múlva újabb lehetőség nyílik találkozni a városvezetőkkel.

 

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: