Online adás
2019. augusztus 21. Szerda - Sámuel napja van

Vásárhelyi csoportja alakult a Business Network International szervezetnek

2017. október 09.
Vásárhelyi csoportja alakult a Business Network International szervezetnek

Első üzleti reggelijét tartotta a Ginko Hotelben a Business Network International frissen alakult hódmezővásárhelyi szervezete. A ma már közel 30 éves szervezet az Egyesült Államokból indult útjára. Alapgondolata, hogy a vállalkozások jutalékmentesen, ajánlások útján segítsék egymást a saját területükön.

A BNI egy nemzetközi kapcsolatépítő szervezet, amely 1985 óta van jelen a világon. A 2008-as magyarországi alapítást követően a múlt pénteken Hódmezővásárhely is csatlakozott a szervezet 26 hazai településen életre hívott csoportjainak sorához, amely több mint 1000 tagot számlál az országban. Az első, hivatalos alakuló és tagavató találkozón Hódmezővásárhelyen 25, a legkülönfélébb tevékenységgel foglalkozó cég és vállalkozás, illetve meghívott partnereik nyújtottak át egymásnak előkészített ajánlásokat, amelyek segítségével a tagok növelhetik saját árbevételeiket. A BNI szabályai szerint egy csoportban egy szakterületről csak egy cég lehet jelen, így egymás számára nem jelentenek konkurenciát a tagok.

 


„Most alakult a vásárhelyi csoportunk. A fő célja, hogy olyan vállalkozókat tömörítsünk egy-egy csoportba, akik hisznek abban, hogy aki ad, az nyer. Ez azt jelenti, hogy ha én egy tagtársamat üzlethez segítem, akkor nem jutalékkal fogja meghálálni, hanem azzal, hogy ő is igyekszik engem egy üzleti lehetőséghez juttatni. Így működik a BNI, hogy egymásnak minőségi előkészített ajánlásokat adunk át” – mondta Háj András, a Hódmezővásárhelyi BNI csoport elnöke.

 

 


Eredményes volt az első találkozó hiszen a vásárhelyi csoport tagjainak már az alakulási időszakban az egyik hétről a másikra összesen 28 millió forinttal lett több az árbevételük. A meghívásos alapon működő rendszerben más városok csoportjaihoz, vagy akár külföldre is ellátogathatnak a vásárhelyi tagok, így mind a kapcsolatrendszerük, mind üzleti lehetőségeik száma megsokszorozódhat.

 


„A cél az, hogy a vállalkozók egymással tudjanak együttműködni, ezáltal új munkahelyeket teremtsenek. A felmerült igények, hiszen, ha valakinek több ügyfele van, több alkalmazottra is lesz szüksége, ez eleve generál egy gazdasági növekedést. Ez már mérhető. Az idei évben Magyarországon több mint 30 milliárd forint lesz az a létrejött többlet árbevétel, ami a magyarországi BNI tagoknak köszönhető. Az a víziónk, a célunk, hogy 2020-ra több mint 4000 tagja legyen a Magyarországon a BNI szervezetnek és egy megkerülhetetlen gazdasági közösség legyen, ahová presztízs tartozni” – mondta Fehér Péter, a BNI déli régiójának régióigazgatója.

 


Hódmezővásárhelyen a 450 – 500 milliós éves árbevétel többlet elérése a cél, illetve, hogy a jelenlegi 25-ös taglétszámot 35-re növeljék.

 

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: