Online adás
2018. december 14. Péntek - Szilárda napja van

Nemcsak információkat, hanem szolgáltatásokat is nyújt a városi mobil applikáció

2017. november 07.
Nemcsak információkat, hanem szolgáltatásokat is nyújt a városi mobil applikáció

Három hete készült el a Hódmezővásárhelyi mobil applikáció, amelyen keresztül  nem csak információkat lehet gyűjteni, hanem városüzemeltetési problémákat is lehet jelezni a város felé. a VTV stábja az utóbbi funkciót tesztelte, a napokban az Oldalkosár utcai megrongált pad javítását kértük az önkormányzattól

A Hódmezővásárhely applikáció lassan már egy hónapja elérhető. Az Androidos mobilkészülékre a Play Áruházból, míg iPhone-ra az App Store-ból letölthető az alkalmazás. Az applikáción keresztül többek között a helyi eseményekről, történésekről is gyorsan lehet értesülni, azonban még számos más lehetőséget is rejt még magában ez alkalmazás.

 

„A Vásárhelyi Applikáció lehetőséget biztosít arra, hogy ha a városban járunk- kelünk és bármilyen problémát észlelünk, akkor ezt bejelentsük. Én most ezt meg is teszem, mivel azt vettem észre, hogy ez a pad, megrongálódott”- mondta Baráth Réka

 

Az alkalmazást megnyitva, a bal felső sarokban lévő három vonalat jelző ikont megnyomva előugrik egy oldalfül és a bal alsósarokban lévő felkiáltójelet kiválasztva tudunk belépni a Bejelentés menübe. A jobb felső sarokban lévő „+”- ikont megnyomva egy következő lap jelenik meg, ahol a személyes adatokat kell kitölteni. Az adott problémának a pontos leírását követően az elküldés gombra kattintva a jelzés megtörténik. Már csak várni kell arra, hogy a probléma helyreállítása megtörténjen.

 

„24 órával ezelőtt jelentettem be a Hódmezővásárhelyi applikáción, hogy az Oldalkosár utca 13. szám előtt lévő pad megrongálódott. Ezt az önkormányzat munkatársai továbbították a Városüzemeltetési Kft. részére és a munkatársak ezt most kijavították. Most önök is megcsodálhatják, hogy milyen hatékony ez az applikáció.

 

A bejelentett pad mellet még a környéken lévőket is kicserélték az illetékes szakemberek. Amennyiben bárki hasonló problémát észlel, akkor bejelentést tehet Hódmezővásárhelyi mobil alkalmazáson keresztül.

 

 

Letöltés:

Android

iOS

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: