Online adás
2018. szeptember 22. Szombat - Móric napja van

Elégedettségi felmérést kezdeményez Cseri Tamás a város oktatásrendszeréről

2017. november 14.
Elégedettségi felmérést kezdeményez Cseri Tamás a város oktatásrendszeréről

Az önkormányzati képviselő a legutóbbi közgyűlésen azt kérte, hogy az intézmények igazgatói után a diákok és a szülők is elmondhassák véleményüket a pedagógiai munkáról és annak színvonaláról, hogy egy reális kép alakuljon ki arról, milyen is az oktatás Hódmezővásárhelyen.  

A vásárhelyi oktatási intézmények vezetői az októberi közgyűlésen számoltak be munkájukról, Cseri Tamás szerint túl rózsaszín képet festve működésükről. Az önkormányzati képviselő ezért azt szeretné, ha a jövőben a másik oldal, vagyis a diákok és a szülők is elmondhatnák véleményüket a témáról.

 

 

-Szeretném megkérni az oktatási intézmények vezetőit, hogy gondolkozzanak el azon, hogy érdemes lenne egy egységes felmérést készíteni az iskolákban, amelyből megtudhatnánk, hogy az oktatási rendszer fontos szereplőinek, a diákoknak és a szülőknek mi a véleményük, ők osztják-e ezt a rózsaszín képet, ők is ennyire elégedettek -e, hasonlóan látják-e ezt a speciális világot, az oktatás minőségét vagy akár az egyéb szolgáltatásokat- mondta Cseri Tamás önkormányzati képviselő.

 

 

Az önkormányzat az elmúlt időszakban sorra újította fel oktatási intézményeit. Csak az óvodák több mint 600 millió forintból korszerűsödtek, és még ott vannak az általános és a középiskolák is, amelyeket szintén úgy alakítottak, illetve alakítanak ki, hogy megfeleljenek a XXI. század elvárásainak. Az infrastrukturális fejlesztések azonban önmagukban nem elegendők, fontos tartalommal való megtöltésük is. Ennek feltérképezésére irányul az elégedettségi felmérés, amelynek magvalósítását a helyi ellenzék is támogatja.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: