Online adás
2019. január 21. Hétfő - Ágnes napja van

Éveim és emlékeim címmel tartott előadást tegnap Mayer Gyula a Németh László Városi Könyvtárban

2017. november 14.
Éveim és emlékeim címmel tartott előadást tegnap Mayer Gyula a Németh László Városi Könyvtárban

Mayer Gyula bölcsésztudományi doktor életét és költeményeit ismerhették meg tegnap este az érdeklődők a Németh László Városi Könyvtárban. A rendezvény a Kárász József Irodalmi Kör szervezésében jött létre.

Éveim és emlékeim címmel tartott előadást tegnap Mayer Gyula, a Kárász József Irodalmi Kör tagjainak a Németh László Városi Könyvtárban. A bölcsésztudományi doktor egy tolna megyei faluból származik, ahonnan Gyönkre került gimnáziumba. Felsőfokú tanulmányait Budapesten kezdte, végül a szegedi egyetemen szerzett diplomát. A költészet mindig is közel állta a szívéhez, nemcsak orosz és német nyelvről fordított magyarra, de ő maga is szívesen szedte rímbe gondolatait. A segítőkészség, a másokról való gondoskodás, valamint a természet szeretete mindig is fontos volt számára, verseiben és prózáiban is ezek a témák köszönnek vissza.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: