Online adás
2018. december 14. Péntek - Szilárda napja van

Pápai Joci az idei Esélyegyenlőségi Családi Nap sztárvendége

2017. november 14.
Pápai Joci az idei Esélyegyenlőségi Családi Nap sztárvendége

A rendezvénynek és a programoknak a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban ad otthont november 17-én pénteken, 16 órai kezdettel.

Korábbi rendezvények sikerén felbuzdulva, már a harmadik Esélyegyenlőségi Családi Napot szervezi a helyi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Számos programmal várják a gyermekeket: többek között arcfestéssel, csillám tetoválással és óvodai gyermekműsorral.

 

 

„Az esélyegyenlőség program tekintetében próbáljuk azt megvalósítani, hogy a roma és a nem roma gyerekek egyszerre játszanak. Nem utolsó sorban a szülőkkel való párbeszéd is elengedhetetlen, amelynek szerintem rendkívül jó szemléletváltó és közösségformáló ereje van. A korábbi két előző rendezvényhez kapcsolódóan most is koncert zárja az idei rendezvényt. Sztárvendégünk Pápai Joci lesz, aki az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett” – emelte ki Mátray Attila, a Hódmezővásárhelyi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke.

 

 

A rendezvény pénteken, november 17-én kezdődik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: