Online adás
2018. november 18. - Jenő napja van

Északi elkerülő: Megszűnik az utolsó jelzőlámpás forgalomkorlátozás is

2017. december 04.
Északi elkerülő: Megszűnik az utolsó jelzőlámpás forgalomkorlátozás is

Az elkerülő út építése újabb mérföldkőhöz ér: holnaptól megszűnik az utolsó jelzőlámpás forgalomkorlátozás is, méghozzá a Székkutasi úti csomópontnál, az ATEV Fehérjefeldolgozónál. Néhány hét múlva a kivitelező befejezi az idei évre a munkálatokat, azonban februártól újra folytatódik a beruházás

Az Északi elkerülő út építése a holnapi nap folyamán egyik jelentős állomásához érkezik, mivel december 5-én, holnaptól az ATEV Fehérjefeldolgozónál lévő, utolsó jelzőlámpás forgalomkorlátozás is megszűnik.

 

„A forgalom innentől az elkerülő út új nyomvonalán és az újonnan épült „T”- csomóponti ágon halad majd. Tekintettel arra, hogy a mártélyi úti körforgalmában is megszűnt a héten a forgalomirányítás, ezzel az elkerülő út építéséhez kapcsolódóan már nem lesz máshol jelzőlámpás forgalomkorlátozás. Ugyanitt a kerékpárosok, már az újonnan épült kerékpárutat tudják használni. A Szeged felőli végcsomópontban a körhídnál továbbra is 2-szer 1 sávon halad a forgalom, és a 47-es számú főút szelvények szerinti bal oldalán telepített acél terelőfalat, amely a kerékpárosok védelmét szolgálja, egy szakaszon, a szabadidő központ bejáratától a város felé elbontjuk”- tájékoztatott Kis Boglárka, NIF szóvivője.

 

A kerékpáros forgalmat a 47-es úttal párhuzamos szervizútra terelik holnap. A beruházással kapcsolatban kiderült, hogy néhány hét múlva a kivitelező befejezi az idei évre tervezett munkálatokat, azonban februártól a beruházás folytatódik.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: