Online adás
2018. november 18. - Jenő napja van

Jótékonysági vetítéssel várta a gyerekeket a mozaik mozi

2017. december 05.
Jótékonysági vetítéssel várta a gyerekeket a mozaik mozi

Egy több mint kétórás, háromdimenziós karácsonyi rajzfilmet nézhettek meg a város nehéz körülmények között élő gyermekei. A várossal közös felajánlás a Mozaik Mozi ajándéka volt.  

Négy éve minden Karácsony előtt jótékonysági vetítésre várják a Mozaik Mozi üzemeltetői a nehéz sorsú vásárhelyi gyermekeket. Az önkormányzattal összefogva ma 159 hátrányos helyzetű gyermeket láttak vendégül a szervezők.

 

 

- Egy premier animációs 3D-s rajzfilmre, valamint egy nagy adag pattogatott kukoricára és egy üdítőre várunk mindenkit. A gyermekek kiválasztásában a BFMK volt segítségünkre, kifejezett kérésük az volt, hogy rászorulók legyenek, akik nem tehetik meg, hogy minden nap eljussanak moziba, de ők is éljék át ezt a varázslatot, hiszen a mozi egy varázslat, amit mindenkinek át kell élni - mondta Szabó Krisztián, a Mozaik Mozi ügyvezetője. 

 

Csillogó szemekkel és örömmel teli várakozással mentek a moziterembe a gyermekek.

 

 

- Még nem láttam, így örülök, hogy megnézhetem, jó lesz. Én már korábban is voltam moziban, de a Gru 3-at nem láttam egyszer sem, és örülök neki, hogy eljöhettem. – mondta Bartucz Szabolcs Márk és Fehér Boglárka Emese.

 

Még nagyobb lett az öröm, amikor kiderült, hogy végül a legfrissebb kasszasikert, a Cocco Kalandjai című animációs filmet láthatja ma minden meghívott kisiskolás.

 

 

- A Coccot nézzük és nagyon szeretek moziba járni. Imádom ezt a mozit – mondta Zsarkó Ákos Hunor.

 

A vetítés előtt Cseri Tamás önkormányzati képviselő köszöntötte lelkes kis közönségét.

 

-Itt Hódmezővásárhelyen olyan nagy szerencsénk van, hogy nem csak a Mikulás és a Jézuska gondol a gyerekekre ilyenkor decemberben, hanem nagyon sok felnőtt is igyekszik az ünnepeket szebbé varázsolni számotokra. Nekik köszönhetjük ezt a mai rendezvényt és a gyermekkarácsonyt, ahol egész nap várjuk vendégségbe a gyerekeket – mondta Cseri Tamás.

 

Hódmezővásárhelyen az idén is próbálják több módon is szebbé varázsolni a nehézsorsú gyermekek Karácsonyát. A moziban a mai mesefilm természetesen hatalmas sikert aratott a gyerekek körében. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: