Online adás
2018. november 18. - Jenő napja van

Dr. Kószó Péter: Hegedűs Zoltán személye garancia a megfelelő városvezetésre

2017. december 06.
Dr. Kószó Péter: Hegedűs Zoltán személye garancia a megfelelő városvezetésre

FIDESZ-KDNP helyi vezetői a velük szövetséges politikai csoportokkal, társadalmi szervezetekkel is konzultáltak és ezek után jutottak arra a döntésre, hogy Hegedűs Zoltánt ajánlják a vásárhelyi választók figyelmébe.  

Dr. Kószó Péter, aki 2002-ben még a Tiszta Lap színeiben politizált, jóideje a Fidesz-KDNP támogatását élvezi. Alpolgármesterként elmondta, az elmúlt három évben nemcsak munkakapcsolat, de baráti viszony is kialakult közöttük, így jól megismerhette a jelöltet, akinek személye garancia a város lehető legjobb irányítására.

 

 

- Ebben a szomorú helyzetben, amikor mind a ketten az egyik példaképünket Almási Istvánt elveszítettük, a várost tovább kell vinni azon az úton, amit példaként állított elénk. Hegedűs Zoltánt azért is tudom nagyon jó szívvel ajánlani, mert az édesapja Hódmezővárhely díszpolgára. Hegedűs Lajos rendszerválltó, volt helyi képviselő, aki életével munkájával szintén azt gondolom, hogy példaként állhat Hegedűs Zoltán előtt és én csak arra kérem a vásárhelyieket, hogy bízzanak meg Hegedűs Zoltánban. Kitűnő szakember. Azt az irányt, amelyet Almási István képviselt, vagy Lázár János miniszter úr, azon az úton fogunk haladni tovább – mondta dr. Kószó Péter.

 

Dr. Kovács László 2012 óta független, de nemzeti elkötelezettségű emberként vesz részt a vásárhelyi politikában a Fidesz-KDNP-t támogatva.

 

 

- Korábban még a MIÉP tagjaként, majd 2012 után teljes mértékben civil és független képviselőként koalíciós partnerként magam is ahhoz a munkához, ahhoz a feladatellátáshoz csatlakoztam, amelyet a Fidesz MPSZ célul tűzött ki magának. Ez a célkitűzés ennek a nem kis feladatnak a végrehajtása és kézzelfogható eredményei látszanak a város fejlődésében és életében – fogalmazott dr. Kovács László.

 

Hozzátette, minden erejével azon lesz, hogy Hegedűs Zoltán polgármesterjelöltet támogassa a kampányban. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: