Online adás
2018. augusztus 15. Szerda - Mária napja van

„Menő menza” program indul a Varga Tamás Általános Iskolában

2017. december 07.
„Menő menza” program indul a Varga Tamás Általános Iskolában

A 20 millió forintos pályázat célja, hogy az egészség megőrzéséhez és az egészséges életvitelhez szükséges tudást megismerhessék a tanulók.


Hirdetés

Az Európai Uniós pályázatnak köszönhetően 20 millió forintot fordíthat az iskola arra, hogy a diákok között az egészséges életvitelt népszerűsítse. A program által megszerzett tudást a tanulók nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is tudják majd alkalmazni.

 

 

„Nagyon sok izgalmas programot takar. Részben egy eszközbeszerzésre is sor kerül, így az iskolánk ebédlője is megújul. Azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek étkezési szokásait, körülményeit fejlesszük. Mindezek mellett a szemléletformáló, ismereteket terjesztő programokat valósítunk majd meg. Nagyon intenzív és változatos programokat szeretnénk megvalósítani” - mondta Farkas Zsuzsanna, a Varga Tamás Általános Iskola igazgatója.

 

 

A szülők bevonásával receptcsere klub is alakul majd, de lesz salátabár az iskolában, amely heti egy alkalommal saláta- és gyümölcsfogyasztásra ad lehetőséget a diákoknak. Mint kiderült: különféle táborok és vízitúrák is szerepet kapnak a pályázatban. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: