Online adás
2018. december 10. Hétfő - Judit napja van

Megújult a Németh László Gimnázium ebédlője

2018. január 05.
Megújult a Németh László Gimnázium  ebédlője

Már az új, modern ebédlőben étkeznek a Németh László Gimnázium, Általános Iskola diákjai. A gyerekek a legdivatosabb gyorséttermek hangulatához és előkelő egyetemi kávézókhoz hasonlították a menzán tapasztalható változásokat. 

Látványos a változás a Németh László Gimnázium, Általános Iskola étkezőjében. Nemcsak tágasabb lett az ebédlő, de egy teljes dizájnváltás és modernizálás is szembetűnő január harmadika óta az iskola menzáján. A gyerekek úgy fogalmaztak: „menő” ez az új ebédlő.

 

-Nekem nagyon testszik, mert nagyon jó a hangulata, olyan mintha egy McDonald’s-ban ülnék, és még az ételek is finomabbak lettek. A menzán nagyon kedvesek még a kiadók is. A színvilág is nagyon hangulatos, én úgy érzem, kicsit fiúsabb, de ez persze nekem jó – mondta Juhos Benedek.

 

- Régebben az ebédlő rosszabb volt, higiéniai okokból sem szívesen jártam le ebédelni, de most sokkal modernebb, hangulatosabb, családiasabb. Egy egyetemi kávézóhoz is hasonlít. Nagyon tetszik! Amikor építették, akkor is szívesen kukkantottam be a készülődésbe, és nem csalódtam, még egyszer mondom, nagyon tetszik - mondta Ambrus Jázmin Lotti.

 

Nagy várakozás előzte meg az éttermi átalakítást, de még a pedagógusok is örülnek a megújult környezetnek, mivel a tanárok a visszajelzésekből azt szűrték le, a gyerekek azóta kimondottan várják az étkezések időpontját.

 

- Teljesen új kép tárul elénk, ha ide belépünk, hiszen egy sokkal tágasabb, modernebb, színesebb és nyugodtabb hangulatot keltő helyiség fogadott minket, amikor mi ide beléptünk. Nagy örömmel vették birtokba a gyerekek, hiszen jó érzés volt ide belépni. Jól érezték magukat, és azt mondták, nagyon-nagyon jó itt étkezni, hiszen nyugodt és kulturált körülmények között tudnak itt ebédelni. Minden új, ami itt az étkezőben látható. Új a csillártól az asztalon át az evőeszközig minden. Mindenki számára megnyugvás ez a környezet – mondta Kosztolányi Anikó, alsós tanító.

 

Az étkezdében naponta 470 gyermek fogyasztja el reggelijét, ebédjét és uzsonnáját, mivel reggel háromnegyed nyolctól, délután három óráig nyitva áll a kibővült ebédlő. Minden nap öt konyhai dolgozó szolgálja ki a 85 férőhelyes új létesítményben a fiatalokat, ahol a megújult környezet csábítóbbá teheti az étkezést. 


További képek »
© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: