Online adás
2018. december 10. Hétfő - Judit napja van

Lázár János országgyűlési képviselő aláírásával is támogatja Hegedűs Zoltánt

2018. január 09.
Lázár János országgyűlési képviselő aláírásával is támogatja Hegedűs Zoltánt

Jó kezekbe kerül a város, ha Hegedűs Zoltán lesz Hódmezővásárhely következő polgármestere - nyilatkozta ma Lázár János országgyűlési képviselő, aki maga is aláírta az alpolgármestert támogató ajánlóívet a postánál felállított standnál.

Aláírásával is támogatja Hegedűs Zoltánt Lázár János országgyűlési képviselő, és arra biztatja a vásárhelyieket is, hogy segítsék az alpolgármestert polgármesternek választani, mert akkor jó kezekbe kerül Hódmezővásárhely.

 

- A Fidesz választókerületi elnökeként is részt veszek a választási kampányban, és mi, fideszesek a képviselő-testületben vele szeretnénk együttműködni. De azt gondolom, hogy ő mindenkinek a polgármestere lesz. Annak is, aki rászavazott, és annak is, aki nem. Fideszeseknek, jobbikosoknak, szocialistáknak egyformán a polgármestere tud lenni, mert olyan típusú ember. Nagyon régóta dolgozik a Városházán, az utóbbi években ő vezényli és ő bonyolítja a városban folyó beruházásokat, és részt vesz a város szolgáltatásainak szervezésében is. Ahhoz, hogy jól tudjon fejlődni a város, nyugalomra, megértésre, együttműködésre, jó hangulatra van szükség, és Hegedűs Zoltán ezt garantálja. Szerintem a káosz és a veszekedés nem sokat segít az ügyön, Hódmezővásárhely stabil, nyugodtan fejlődő, jó hangulatú város - mondta Lázár János országgyűlési képviselő.

 

Lázár János hozzátette a későbbiekben is több, a város jövőjét meghatározó beruházás valósulhat meg Hódmezővásárhelyen. Példaként az Ipari Park és a szakképzés fejlesztését említette a térség országgyűlési képviselője, aki hangsúlyozta: ahogyan ezekben a kérdésekben, úgy minden másban a jövőben is számíthat rá Hegedűs Zoltán. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: