Online adás
2018. december 10. Hétfő - Judit napja van

2018 aláírást adott le Hegedűs Zoltán a helyi Választási Irodában

2018. január 10.
2018 aláírást adott le Hegedűs Zoltán a helyi Választási Irodában

A polgármesterjelölt összesen 2018 darab aláírást nyújtott be. A február 25-i időközi választáson a jelöltek nyilvántartásba helyezéséhez 300 érvényes ajánlásra van szükség.  

Hétfőn kezdte el gyűjteni Hegedűs Zoltán, a Fidesz- KDNP közös polgármesterjelöltje az ajánlásokat, és három nap alatt több mint 2000 darabot sikerült összegyűjtenie.

 

-  Nagyon szépen köszönöm mindazoknak, akik megtiszteltek a bizalmukkal, és az ajánlóíveket aláírták. És azoknak is nagyon köszönöm, akik az ajánlások összegyűjtésében segítettek. Bízom benne, hogy még nagyon sokan adják nevüket és támogatnak ahhoz, hogy február 25-én a választáson ez a városvezetés, ez az irány és lendült megmaradjon. Megmaradjon az a várospolitika, amelyet Almási István képvisel- mondta Hegedűs Zoltán alpolgármester.

 

A helyi Választási Iroda munkatársa elmondta: a február 25-i időközi helyhatósági választáson a jelölteknek 300 érvényes ajánlásra van szükségük.

 

-  Holnap reggel leellenőrizzük, hogy az ajánlások érvényesek-e. Ha megvan a 300 érvényes ajánlás, akkor a helyi Választási Bizottság fog döntést hozni a jelölt nyilvántartásba vételéről. Az ajánlóleveleket a mai napon az alpolgármester, a Fidesz- KDNP közös jelöltje hiánytalanul leadta - mondta dr. Szabó Sándor, a helyi választási Iroda munkatársa.

Az időközi helyhatósági választás egyfordulós lesz, választási küszöb nélkül, amelynek éppen ezért nagyon egyszerű a rendszere. A részvételi aránytól függetlenül az a jelölt nyer, aki a legtöbb érvényes szavazatot szerzi meg.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: