Online adás
2018. december 10. Hétfő - Judit napja van

Április 8-ra tűzte ki a 2018-as országgyűlési választás időpontját Áder János

2018. január 11.
Április 8-ra tűzte ki a 2018-as országgyűlési választás időpontját Áder János

Áder János köztársasági elnök kitűzte a 2018-as országgyűlési választás időpontját. Eszerint április 8-án dönthetnek a választópolgárok arról, kire bízzák az ország ügyeinek intézését. Ez lesz a rendszerváltás utáni nyolcadik választás Magyarországon.

Április 8-ra tűzte ki a 2018-as országgyűlési választás időpontját Áder János. A köztársasági elnök az 1990-ben megtartott első szabad országgyűlési választások emléke előtt tisztelegve döntött az április 8-i dátum mellett. A választópolgárok immár nyolcadik alkalommal dönthetnek majd arról, hogy kire bízzák az ország ügyeinek intézést. Eszerint mintegy 7,9 millió, magyarországi lakóhellyel rendelkező választójogosultnak február 9. után kell kézhez kapnia az értesítést a névjegyzékbe való felvételről. A hivatalos kampány a voksolást megelőző 50. napon, azaz február 17-én indul. Ez azt jelenti, hogy a február 25-i, időközi helyhatósági és az országgyűlési választásokkal kapcsolatos kampánytevékenység összeér majd Hódmezővásárhelyen. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: