Online adás
2018. december 10. Hétfő - Judit napja van

Hamarosan elkészül az északi elkerülő

2018. január 11.
Hamarosan elkészül az északi elkerülő

Az északi elkerülő kivitelezése a végéhez közeleg, de kormányzati támogatásból az idén megkezdődik a Vásárhelyt keletről elkerülő út megépítése is. Ezáltal létrejön a város körüli körgyűrű, amely nemcsak a lakosság számára lesz kedvező, mivel így az ipari park megközelíthetősége is jelentősen javul. 

A 2018-as esztendő legfontosabb eredménye az lesz, amikor elkészül a Hódmezővásárhelyt elkerülő körgyűrű – erről is beszélt tegnapi sajtótájékoztatóján Lázár János, amikor Hegedűs Zoltán alpolgármesterrel közösen bejelentették: közel 100 hektárral bővül az ipari park. A terjeszkedés és fejlesztések mellett a megközelíthetőség is fontos az ott található és az oda települő cégeknek. A létesítményt támogató egyik legfontosabb fejlesztés a várost keletről elkerülő út építése, amely egyben a városban élők számára is számos előnyt tartogat.

 

 

- A 47-es elkerüli a várost északi irányból, Szeged irányába, de elkerüli a várost keleti irányból is, ami napi 20.000 járműtől szabadítja meg Hódmezővásárhelyt. Ez hozzájárul majd az életminőség javulásához, hiszen csökken a légszennyezés, a por, a zajártalom és az a környezeti teher, amelyet ez a hatalmas átmenőforgalom jelent. Ez úgy gondolom, hogy egy kiemelt kormányzati figyelem és együttműködés eredménye is egyben – mutatott rá Lázár János.

 

 

A 47-es út északi csomópontját az ipari parkkal összekötő út kivitelezése az idén elindul, ezáltal a helyi vállalkozások gyorsabb, stabilabb és biztonságosabb logisztikai összeköttetésre számíthatnak, a város körül pedig létrejön a teljes átmenő forgalmat elvezető körgyűrű. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: