Online adás
2019. január 21. Hétfő - Ágnes napja van

Lázár János: a választás tétje, hogy Hódmezővásárhely nyertes vagy vesztes város lesz

2018. február 12.
Lázár János: a választás tétje, hogy Hódmezővásárhely nyertes vagy vesztes város lesz

A február 25-ei időközi polgármester-választás tétje, hogy nyertes vagy vesztes lesz Hódmezővásárhely. Az itt elért eredmény pedig üzenet értékű lesz az április 8-ai országgyűlési választások előtt - hangsúlyozta mai sajtótájékoztatóján Lázár János. 

Éljen minden hódmezővásárhelyi polgár a választás szabadságával és lehetőségével február 25-én, erre bíztatott a térség országgyűlési képviselőjeként Lázár János.

 

 

 

-A választás tétje, hogy Hódmezővásárhely nyertes város lesz, vagy vesztes város lesz. Én úgy gondolom, hogy Hódmezővásárhely akkor lesz nyertes város, ha Hegedűs Zoltán vezeti az önkormányzatot, ha Hegedűs Zoltán lesz a város polgármestere. Ha nem Hegedűs Zoltán vezeti a város önkormányzatát mint polgármester, akkor Hódmezővásárhely polgárai vesztesek lesznek. Aki azt akarja, hogy a város nyertes legyen, attól azt kérem és azt javaslom számára, hogy szavazzon Hegedűs Zoltánra. Azért teszem ezt, mert úgy gondolom, hogy Hódmezővásárhely fejlődése a tét és Orbán Viktorhoz hasonlóan én is úgy látom, hogy Hódmezővásárhely fejlődése nem állhat meg – mondta Lázár János.

 

 

 

Lázár János hozzátette, mivel az április 8-ai országgyűlési választások is közel lesznek ehhez az időponthoz, ezért mérlegre kerül a Fidesz és az ellenzéki összefogás szavazótábora is.

 

 

 

-Én azokat is a szavazó urnához hívom, akik úgy gondolják, hogy mi, fideszesek bizalmat érdemlünk.a következő időszakra is. Bár nem ez volt a szándékunk – hiszen egy tragikus veszteség miatt időközi választást kell tartani itt Hódmezővásárhelyen – nem ez volt a politikai célkitűzésünk, hogy egy előválasztás legyen a február 25-ei választás, de ha már az ellenzéki pártok ebből ezt csinálnak, ám legyen. Készen állunk rá! Ezért nem csak a vásárhelyi polgárokat általában, hanem a Fideszre, a keresztény-konzervatív, jobboldalra szavazó választópolgárokat is meg fogjuk szólítani a következő napokban, hetekben – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

 

 

 

Lázár János hozzátette, hogy az a 27 éves hagyomány most is visszaköszön, hogy rendszeresen Hódmezővásárhely az országos választások szempontjából mintaértékű közösség. Ezúttal is arra lehet készülni, hogy politikailag érdekes lesz a választás kimenetele.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: