Online adás
2019. január 21. Hétfő - Ágnes napja van

Február 28-ig nyújthatják be a kárrendezés iránti kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalban

2018. február 13.
Február 28-ig nyújthatják be a kárrendezés iránti kérelmüket a Czeglédy-ügy károsultjai a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalban

Eddig több mint 20 érintett jelentkezett országszerte, és öt Csongrád megyei bejelentésről is lehet már tudni.

Tavaly novemberi kezdeményezésre, idén lépett hatályba az a kormányrendelet, mely a diák és nyugdíjas munkavállalók védelmére szolgál. Ez ad lehetőséget arra, hogy az MSZP, a DK és az Együtt szombathelyi önkormányzati képviselője, Czeglédy Csaba és 13 tárasa ellen indult bírósági ügy károsultjainak állami kárrendezése megtörténhessen. A vád szerint, olyan iskolaszövetkezeti hálót hoztak létre, amelyek segítségével diákmunkásokat közvetített ki, majd sem nekik, sem jónéhány felnőtt dolgozónak sem fizettek. A károsultak a hónap végéig adhatják le kárrendezés iránti kérelmüket a Járási Hivatalban.

 

 

-A legfontosabb határidő a február 28-ai. Ez egy jogvesztő határidő. Ez az a nap, ameddig be lehet adni az állami kárrendezésre vonatkozó kérelmeket. Tehát minden esetleges károsultat arra szeretnék felhívni, hogy keresse fel eddig az időpontig a Kormányablakot. Itt a kollégáim állnak rendelkezésre. Minden, az ügyhöz kapcsolódó dokumentumot be kellene vinni és bemutatni, ezt itt lefénymásolják és hozzácsatolják, de akinek nem áll esetleg semmilyen dokumentum a rendelkezésére, az sem akadálya az ügyintézésnek. Akkor nyilatkozati úton lehet pótolni ezeket a bizonyítékokat.- mondta dr. Égető Gábor hivatalvezető. 

 

 

Czeglédy Csaba és társai jelenleg előzetes letartóztatásban vannak, ellenük bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt folyik eljárás. Czeglédy Csaba ügyvédként is több ügyben látta el az MSZP és a DK jogi képviseletét.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: