Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Veszprémben tartott utcafórumot Márki-Zay Péter

2018. március 26.
Veszprémben tartott utcafórumot Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely polgármestere a baloldal által támogatott Kész Zoltánnal közösen kampányolt

Márki-Zay Péter szerint a demokrácia, a jogállam, a piacgazdaság és az európai integráció az a négy alapérték, amely mellett ki kell állniuk a pártoknak. Szerinte egyik sem képviseli mind a négyet, de ha külön-külön nem is lehet bízni ezekben a pártokban, az ellenzéki összefogás mellett az lehet a garancia, hogy ők sem bíznak egymásban, így közös fékeket építenének a rendszerbe.

 

Hódmezővásárhely polgármestere veszprémi kampányrendezvényén a baloldal által támogatott Kész Zoltán mellett szólalt fel, amely mellett viszont Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselő-jelöltje sem ment el szó nélkül.

 

Közösségi oldalán a képviselőjelölt azt írta: „Tényleg lakva ismeri meg az ember a másikat. Sajnálom, hogy Márki-Zay Péternek az égadta világon semmilyen politikai érzéke nincs”. Mint írta: „Hódmezővásárhely polgármestere gyakorlatilag Orbán Viktorért kampányol. Megjegyeznék még egy dolgot. Hódmezővásárhelyen a polgármestert polgármesternek választották. Neki ez a dolga. Úgy tudtuk, sok feladata van az elmúlt időszak felszámolására. Remélem, hogy amikor munkaidőben van távol a hivataltól, hivatalos szabadságon van.”

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: