Online adás
2019. március 25. Hétfő - Irén napja van

Nyílt napot tartott a Varga Tamás a digitális témahéthez kapcsolódóan

2018. április 10.
Nyílt napot tartott a Varga Tamás a digitális témahéthez kapcsolódóan

Idei évben is csatlakozott a Varga Tamás Általános Iskola a digitális témahéthez, amely ma nyílt nappal egészült ki. Az eseményen a szülők és hozzátartozók is megnézhették az intézményben folyó munkát.

A digitális eszközök használatával a diákokat sokkal inkább sikerül interaktív módon bevonni az órákba, mint a hagyományos tanítás során – ez az egyik előnye a digitális témahéthez való csatlakozásnak, és az okos eszközök használatának – mondja az Varga Tamás Általános Iskola igazgatója.

 

 

 

„A tavaszt választottuk témaként, ehhez kapcsolódóan elsőtől nyolcadik osztályig minden kollégám készült valamilyen órarészlettel legalább, amikor a digitális eszközök bevonásra kerülnek. Előkerülhetnek a saját mobiltelefonok, az interaktív tábla, de a szavazószettünkkel is dolgoznak kollégák, amellyel interaktívabbá teszik a tanórát” – mondta Farkas Zsuzsanna.

 

 

Negyven darabosra bővült az iskola pedagógusai számára saját használatra átadott számítógépes eszközpark is. A legújabb laptopokat ezúttal haladók vehetik át.

 

 

 

„Ezek eggyel magasabb szintű tudással rendelkeznek. Egy előzetes felmérés is készült, hogy ki milyen szinten van. Ezek már az előzőekben megkapott gépeknél is okosabbak, remélem, hogy mi is kellően okosak leszünk, ahhoz, hogy használjuk őket” – tette hozzá Farkas Zsuzsanna.

 

 

Valamennyi pedagógus vállalkozott arra, hogy részt vegyen egy informatikai továbbképzésen, ez volt a feltétele ugyanis annak, hogy a nevelői laptopokat megkapják az itt dolgozó pedagógusok.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: