Online adás
2019. január 21. Hétfő - Ágnes napja van

Komoly veszélyforrást jelent az elhagyatott benzinkút

2018. május 15.
Komoly veszélyforrást jelent az elhagyatott benzinkút

Életveszélyes, romos épület található a városból kivezető szentesi úton – hívta fel rá a figyelmet a vásárhely24. Az elhagyatott egykori benzinkút egyre látványosabb hanyatlásnak indult. Potenciális veszélyforrást jelent az épület melletti hatalmas kráter. A szabadon hagyott, könnyen megközelíthető területet érdemes elkerülni.

Hosszú ideje elhagyatott már ez a Szentesi út mellett található benzinkút. Akár egy szellemváros apró díszlete is lehetne a bomladozó objektum. Az elmagányosodott, hasznavehetetlen épület azonban veszélyeket is hordoz magában. A talajszint alól eltávolított egykori üzemanyagtartályok helyét szabadon hagyták, hatalmas kráter tátong az egykori töltőállomás mellett. 

 

Ez a vízzel teli gödör, amelyből csövek állnak ki, komoly életveszélyt jelenthet az óvatlan gyermekeknek, vagy bárki más számára. A Béke-telep közelségéből adódóan sok gyermek szokott erre játszani, egyesek már találkoztak is itt kalandvágyó lurkókkal. A terület, úgy tudjuk magánkézben van, de még megfelelően körbe sincs kerítve, holott közút és kerékpárút közelében van. Akár az autósok, vagy kerékpárosok számára is veszélyt jelenthet.

 

Érdemes volna, sőt szabályszerű lenne betemetni a látványos gödröt, amely körül ráadásul elburjánzott a gaz. Már a vadvilág is kezdi birtokba venni a területet. A hatóságoknak valószínű még nem tűnt fel ez a veszélyekkel teli „gazdátlan” ingatlan.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: