Online adás
2018. október 17. Szerda - Hedvig napja van

A Bringázz a munkába! kampány újra elindult

2018. május 16.
A Bringázz a munkába! kampány újra elindult

Idén újra elindult a Bringázz a munkába! kampány. A kezdeményezést négy év szünet után ismét azzal a céllal hívták életre, hogy kerékpárral könnyen, gyorsan és szabadon járjanak dolgozni a munkavállalók.

A Bringázz a munkába! kampány 2018. május 14-től 2018. június 10-ig tart. A zökkenőmentes lebonyolítást a Bike Citizens telefonos applikáció biztosítja, amelynek segítségével a résztvevők egyénileg vagy csapatban dokumentálják a megtett kilométereket és a kerékpározással töltött napok számát.

 

A kampány szervezői a mindennapokban kerékpározók számát szeretnék növelni.

 

A kezdeményezők szerint cégeknek is megéri ösztönözni a dolgozók kerékpárra váltását, mivel így egészségesebb, kevesebbet hiányzó, jobb hangulatú munkatársakat és vidámabb csapatokat nyerhet egy vállalkozás.

 

A korábbi kampányok során 6-8 ezer résztvevő bringázott munkába, a szervezők idén 10 ezer csatlakozóra számítanak. A megtett utazásaikat a mobilappon mérők között 4 millió forint értékben sorsolnak ki nyereményeket. A Bringázz a munkába! kampányhoz a Vásárhelyi Televízió több munkatársa is csatlakozott.

 

Kép: illusztráció

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: