Online adás
2019. január 21. Hétfő - Ágnes napja van

A helyi Fidesz elhatárolódik az önkormányzat videósának kommentjétől

2018. június 12.
A helyi Fidesz elhatárolódik az önkormányzat videósának kommentjétől

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete közleményt adott ki a mai napon. Mint ismeretes, tegnap Szabó Bálint, a helyi frakcióinak képviselőihez fordult, mivel Márki-Zay Péter polgármester fotósa obszcén szavakkal kommentált egy közösségi oldalon lévő bejegyzést.

Közlemény
 
 
Hódmezővásárhely ma viszálytól hangos, soha nem látott mértékben megosztott, a korábban összetartó közösséget ellenségesség szeli ketté.
 
 
 
Úgy tűnik, a polgármester saját magát és tevékenységét egyelőre csak a konfliktusokban tudja meghatározni. Továbbra is bízunk abban, hogy ez megváltozik, de jelenleg sajnos soha nem valamiért, hanem valami ellen dolgozik, legyen szó a vásárhelyi vállalkozásokról, a kórházban dolgozókról, a helyi sajtóról, vagy egyszerűen csak azokról a polgárokról, akik nem őt támogatták a választáson. Ezért nem meglepő, ha a közvetlen közelében dolgozók is bátran gyűlölködnek a közösségi oldalakon. Van azonban egy szint, amit egy polgármester vagy a kabinetiroda munkatársa nem engedhet meg magának.
 
 
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete elhatárolódik a polgármester videósának megnyilvánulásaitól és arra szólítja fel a városvezetőt, hogy ő is tegye ezt meg. Alkalmazottjának és rajongóinak gyűlölködő, trágár megnyilvánulásai éppen azt az együttműködést lehetetlenítik el, amit a polgármester is szorgalmaz, és amire mi továbbra is nyitottak vagyunk.
 
 
Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
Hódmezővásárhelyi Szervezete

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: