Online adás
2019. január 21. Hétfő - Ágnes napja van

Havasi Katalin: Márki-Zay Péter csak politikai karrierjét építi

2018. június 13.
Havasi Katalin: Márki-Zay Péter csak politikai karrierjét építi

Hódmezővásárhelynek valódi polgármester helyett látszatpolgármestere van, aki a sajtóban és a közösségi médiában szerepel, háborúzik, de nem dolgozik – nyilatkozta Havasi Katalin. A Vásárhely 24-nek adott interjújában arról beszélt a Fidesz helyi elnöke, hogy Márki-Zay Péter csak politikai karrierjét építgeti és már az Európai Parlamentbe készül. 

A hírportál ma megjelentetett cikkében Havasi Katalin elmondta, a legfrissebb hírek szerint Márki-Zay Péter, Botka Lászlóval közösen alapított pártjuk listavezetője lesz a közeledő Európa Parlamenti választásokon. Vásárhely jelenlegi polgármestere már Brüsszelbe készül. Mindez rányomja a bélyegét a napi munkára, mivel Márki-Zay Péter úgy viselkedik nap mint nap, mintha kampány volna. Látványos akciók, konfrontáció és sajtószereplések jellemzik a városvezetőt, a valódi munka és a felelősségvállalás pedig elmarad – véli a helyi Fidesz vezetője.  Havasi Katalin szerint Szegedről irányítják Vásárhelyt, a város gyámság alatt áll, holott többet érdemelne. Kijelentette: a Fidesz frakció nem akarja megbuktatni a polgármestert. Azt szeretnék, hogy 2019 őszéig tisztességgel vezesse a várost, az elmúlt négy hónap azonban nem erről tanúskodik. Vásárhely közössége soha nem volt ennyire megosztott, a frakció ezért is keresi az együttműködést minden platformon – olvasható a Vásárhely 24 írásában.

 

/Fotó: vasarhely24.com/

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: