Online adás
2019. január 21. Hétfő - Ágnes napja van

Csütörtöktől megnyit a IV. sörfesztivál a Kossuth téren

2018. június 13.
Csütörtöktől megnyit a IV. sörfesztivál a Kossuth téren

Kézműves sörfőzdék és streetfood ételek fővárosa lesz csütörtöktől Hódmezővásárhely. Elstartol ugyanis a IV. Sörfesztivál a belvárosban. Több mint 200-féle főzetet lehet majd megkóstolni, minden eddiginél változatosabb kínálat és különleges zenei csemegék várják majd az ide érkezőket vasárnapig.

Az árusok egy része már megérkezett, a többség azonban holnap délelőtt veszi birtokba standját. Összesen 25 sörfőzde települ ki a Kossuth térre és a dr. Rapcsák András utcára, amelyek több mint 200 főzetet kínálnak a folyékony kenyér szerelmeseinek. A hagyományos fajták mellett igazi különlegességeket is meg lehet majd itt kóstolni.

 

 

-A kínálat minden eddiginél változatosabb lesz, minden eddiginél több sörfőzde költözik majd Vásárhelyre. Összesen 25 főzde több mint 200 különleges sörét kóstolhatjuk majd végig. Lesznek köztük nemzetközi nagydíjas sörfőzdék is, mint például a Bigfoot Sörfőzde. De a minőségi harapnivalók rajongói sem maradnak hoppon, hiszen olyan menő food-truckosok érkeznek, mint az angus marha hamburgereiről is ismert Zing Burger, vagy a szendvics műfaját újra értelmező Rizi- Bizi Bisztró vagy a méltán népszerű cigány vendéglő is itt lesz- mondta Gyepes Mónika szervező.

 

 

A minőségi, kulináris kalandokat pedig intellektuális zenei vonal egészíti majd ki, hiszen fellép a Compact Disco, az egyik tehetségkutatóban megismert Ham ko Ham, vagy a dalban feltűnt Maya Soul is. A IV. Kézműves Sörök Fesztiválja hivatalosan csütörtökön 16 órakor startol el és egészen vasárnapig várja az érdeklődőket.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: