Online adás
2019. január 21. Hétfő - Ágnes napja van

Fogadóórát tartott dr. Márki-Zay Péter polgármester

2018. június 13.
Fogadóórát tartott dr. Márki-Zay Péter polgármester

Túlnyomó többségben lakás, illetve szociális ügyek kapcsán keresték fel Márki-Zay Péter polgármestert a Városházán tartott fogadóóráján. Közüzemi szolgáltatásokról is kérdezték a város első emberét, de a csendrendelet valamint az egészségügy problémáit is felvetették Hódmezővásárhely polgárai.

A telekigényléstől kezdve lakásigénylésen át egészen az állattartási ügyekig széles spektrumon mozogtak a vásárhelyi polgárok kérdései a mai, polgármesteri fogadóórán. A csendrendelettel és a vendéglátóipari egységek üzemeltetéseivel kapcsolatban szintén több lakossági megkeresést kapott Márki-Zay Péter. Elmondása szerint egyes éttermek, szórakozó helyek nem minden esetben tartják be a szabályzatban leírtakat, így a környékükön élő emberek nyugalmát zavarják.

 

„Volt olyan lakos, aki kaszálással, állattartási üggyel kapcsolatban keresett föl a mai fogadóórán. Telekigénytől a lakásigényig nagyon sok problémával megkerestek. Csendrendelettel, kocsmaüzemeltetéssel kapcsolatos panaszok is érkeztek. Természetesen megpróbáljuk a vendéglátó figyelmét felhívni a környékbeli panaszokra. A gyámhatósági ügytől az egészségügy hiányáig felmerülő problémák voltak. – összegezte Márki-Zay Péter.

 

A jövőben a nyugdíjas lakóparkban is tartanak egy fórumot, ahol a bent élők felvethetik problémáikat a polgármesternek, valamint a helyi vezetésnek.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: