Online adás
2019. február 22. Péntek - Gerzson napja van

Fidesz: Szabó Pál tisztázza magát!

2018. július 02.
Fidesz: Szabó Pál tisztázza magát!

A vásárhelyieket felháborítja a Szabó Pál független önkormányzati képviselő körül kialakult helyzet- írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete. 

Az elmúlt napokban több Vásárhelyi polgár megkereste a szervezetünket a Szabó Pálról megjelent cikkekkel kapcsolatban. A hozzánk forduló Vásárhelyiek elmondták, a város rászoruló polgáraival szemben igazságtalannak érzik, hogy a Jobbik színeiben közgyűlésbe került, de mára független Szabó Pál havonta 20 ezer forintért kap az önkormányzattól egy közel 70 négyzetméteres lakást a Kertvárosban. Felháborítónak tartják azokat a híreket, hogy az emelt lakbért a város többi lakásbérlőjével szemben nem fizette meg, és amikor emiatt az önkormányzat munkatársai kisebb, de hasonlóan jó színvonalú lakásokat ajánlottak neki, azokat arra hivatkozva utasította vissza, hogy sok könyve van – áll a közleményben.

 

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete egyetért a felháborodott Vásárhelyiekkel. Nyilvános vagyonnyilatkozata szerint a Szegedi Tudományegyetemen tanító, két diplomájával rendre büszkélkedő Szabó Pál keresete az önkormányzati képviselői tiszteletdíjával együtt meghaladja a 350 ezer forintot, mégis, havi 20 ezer forintért kaphat a várostól tágas lakást, míg sok rászoruló, gyermekeket nevelő család, vagy egyedülálló szülő csak reménykedik abban, hogy városi bérleményhez juthat – írja a Fidesz helyi szervezete.

 

Szeretnénk felszólítani Szabó Pált, hogy tisztázza magát! Jogosult-e még mindig a kedvezményes lakásbérletre annak tükrében, hogy a 2013-tól eltelt időszak alatt vélhetően sokat változott a jövedelmi helyzete? Felhasználta-e képviselői befolyását annak érdekében, hogy kedvezményes árú önkormányzati bérlakáshoz jusson? Felhasználta-e képviselői befolyását annak érdekében, hogy ne kelljen magasabb lakbért fizetnie? Amennyiben valóban nem fizette meg az emelt lakásbérleti díjat, akkor a különbözetet visszamenőlegesen térítse meg a városnak, és adja vissza a bérleményt! – zárja közleményét a Fidesz helyi szervezete.

 

Fotó: Promenád.hu

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: