Online adás
2019. február 22. Péntek - Gerzson napja van

Márki-Zay szerint a Fidesz manipulál, a párt szerint viszont megsütötte a polgármestert a nap

2018. július 10.
Márki-Zay szerint a Fidesz manipulál, a párt szerint viszont megsütötte a polgármestert a nap

Telefonos közvélemény-kutatással mérik fel a lakosság elégedettségét Vásárhelyen. Márki-Zay Péter szerint a felméréssel a Fidesz próbálja manipulálni az embereket. A párt helyi szervezete cáfolta, hogy ők rendelték volna meg a kutatást, mivel a fideszes képviselők inkább lakossági fórumokon szoktak találkozni a lakók véleményével.

Márki-Zay Péter hosszú posztot tett közzé saját facebook oldalán, ahol azt taglalja, hogy a jelenleg zajló kutatással nemcsak kérdeznek, manipulálnak is, amikor a polgármester uniós választáson való részvételéről kérdezik a vásárhelyieket. Márki-Zay Péter szerint egyértelmű, hogy a Fidesz rendelte meg a kutatást, mert másnak nincs erre pénze. Emellett számos ötletet is közzétett a saját lejáratására a városvezető.

 

A Fidesz helyi szervezete közleményben cáfolta a bejegyzést. Mint írják, Márki-Zay „szokásához híven vádaskodik és különböző hazugsággal próbálja lejáratni a Fideszt”. A párt emlékeztet arra, hogy „minden alkalommal, amikor a polgármester fel akarja magára hívni a figyelmet, munka és teljesítmény hiányában csak a Fidesz támadása marad neki”.

 

A helyi szervezet cáfolja, hogy közvélemény-kutatást folytatna Hódmezővásárhelyen, ehelyett a képviselői lakossági fórumokat tartanak, „arra a munkára koncentrálnak, amivel a Vásárhelyiek megbízták őket”.

 

A közleményben egyúttal azt a kérdést is feltette a helyi Fidesz, hogy „mikor fog Hódmezővásárhely látszatpolgármestere végre dolgozni ahelyett, hogy éppen felelősöket keresne arra mit, miért nem tud megoldani”, és „miért fél a Vásárhelyiek véleményétől”?

 

A polgármester egyelőre nem reagált a kérdésekre.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: