Online adás
2019. február 22. Péntek - Gerzson napja van

A Makói Hagymatikum és Gyógyfürdő további fejlesztéséről tárgyaltak

2018. július 11.
A Makói Hagymatikum és Gyógyfürdő további fejlesztéséről tárgyaltak

Tovább bővülhet a Makói Hagymatikum és Gyógyfürdő, illetve a tervek szerint hamarosan megépül az az elkerülő út is a Maros-parti városban, amely Kiszombor irányába tereli el a forgalmat. A fejlesztésekkel Makó lehet a következő évek magyarországi turizmusának egyik meglepetése –  erről tájékoztatta a makói képviselő-testületet Lázár János.

Lázár János rendkívüli, zárt ülésen találkozott a makói képviselő-testület tagjaival. Az eseményen zárt ajtók mögött azt vitatták meg, hogy milyen új fejlesztési lehetőségei vannak a Makói Hagymatikum és Gyógyfürdőnek – számolt be követőinek Facebook-oldalán a térség országgyűlési képviselője.

 

„Az elmúlt hetekben sokat dolgoztam Budapesten azért, hogy Makó városában az elkerülő út problémája Kiszombor irányába megoldódjon és hogy a makói fürdő új lehetőségeket kapjon. Jól haladtam. Erről szeretném tájékoztatni a makói képviselő-testületet. Nagy esély van arra, hogy Makó lesz a következő évek magyarországi turizmusának egyik meglepetése” – mondta Lázár János.

 

Az országgyűlési képviselő azt is elmondta, az ülésen azt is megvitatták a Maros-parti város vezetőivel, hogy a tervezett fedett uszodát új helyen valósíthatják meg azért, hogy a fejlesztés mellett egy új szálloda is épüljön, amely tovább növelné az intézmény és a város bevételeit.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: