Online adás
2019. február 22. Péntek - Gerzson napja van

Lopás után, késsel támadt ismerőseire egy férfi Vásárhelyen

2018. július 11.
Lopás után, késsel támadt ismerőseire egy férfi Vásárhelyen

Egy gépkocsiból lopott, majd késsel támadt haragosaira egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A rendőrök a 39 éves elkövetőt őrizetbe vették.

Egy gépkocsiból lopott az a gyanúsított, aki 2018. július 7-én éjszaka egy Hódmezővásárhely belvárosában parkoló személyautóból FM rádiós átalakítót, szervizkönyvet és pénztárcát lopott, a benne levő készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával együtt, amivel utána vásárolt is. A 39 éves férfi nem sokkal később az egyik hódmezővásárhelyi családi házban szóváltásba keveredett három ismerősével, akikre végül késsel támadt rá.

 

„Egyiküket a kezén sebesítette meg, míg egy másik férfit a fején akarta megszúrni. Az áldozatok ezután bejelentést tettek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A rendőrök a gyanúsítottat előállították, majd kihallgatták. Ellene lopás vétségének, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás” – mondta Szabó Szilvia rendőr százados, a CSMRFK szóvivője.

 

A hódmezővásárhelyi nyomozók a férfit őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: