Online adás
2019. február 22. Péntek - Gerzson napja van

Lélek-bérlet is megvásárolható az új színházi évad bérletei mellett a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban

2018. augusztus 09.
Lélek-bérlet is megvásárolható az új színházi évad bérletei mellett a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban

Már megvásárolhatók az új színházi évadban érvényes bérletek a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Évről-évre a legnagyobb népszerűségnek a Bessenyei-bérlet örvend, ám idén a Steinway-bérlet iránt is nagy az érdeklődés. Újdonságként pedig úgynevezett Lélek bérletet is lehet váltani és így ősztől a lelki egészség témájában tájékozódni.

A korábbi évekhez képest idén hamarabb összeállt a következő színházi évad programja, így már alaposan át lehetett tanulmányozni a különböző bérletek kínálta szórakozási lehetőséget és kiválasztani belőle a legígéretesebbet. A fő hangsúly idén is a színvonalas színházi előadásokra esik, amelyeket a Gombos és a Bessenyei-bérlet tartalmazza.

 

-          Nagyon jó repertoárt sikerült összeállítani. A Bessenyei-bérletünk most is hat nagyszínházi produkciót tartalmaz. Lesz például Hippolit a lakáj, Mikó István főszereplésével, de látható lesz a Hajmeresztő bűnügyi komédia is. Az előadások többsége vígjáték lesz, mert az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a nézők többsége ezt a műfajt szereti a leginkább. Ezek mellé szoktunk azért becsempészni más különlegességet is, így például drámát is - mondta Varga Anikó, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ igazgatója.

 

Nem érdemes halogatni a vásárlást, mert az elmúlt években az volt a tendencia, hogy a 353 férőhelyes színháztérben 300-320-an váltottak bérletet, így kevés szabad hely maradt azoknak, akik konkrét előadásokra szerettek volna jegyet kapni. A bérletárak nem változtak, sőt megmaradtak a diák és a nyugdíjas kedvezmények, ahogyan továbbra is van részletfizetésre is lehetőség. A művelődési ház a színházi produkciók mellett komolyzenei csemegéket is kínál a következő szezonban, a Steinway-bérlet iránt is sorba állnak az érdeklődők.

 

 

-          Eddig már több Steinway-bérletet váltottak, mint az elmúlt évben. Ez most annak tudható be, hogy itt lesz a Magyar Állami Operaház, amely Puccini: Turandot című előadását hozza el Hódmezővásárhelyre. Sokan éppen emiatt vásárolnak bérletet, de a Muzsikás Együttes és a Budapesti Fesztivál Zenekar is színpadra áll majd a művelődési központban - tette hozzá Varga Anikó.

 

Az ősz újdonságot is hoz, ugyanis a művelődési ház elindít egy, három előadásból álló programsorozatot, amely a pozitív életszemlélethez igyekszik segítséget nyújtani az érzelmi intelligencia fejlesztésével, párterápiával, a boldogság keresésével. Az úgynevezett Lélek-bérlet is elérhető már a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ pénztárában.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: