Online adás
2019. február 22. Péntek - Gerzson napja van

Holnap kezdődik a Kéktó Fesztivál

2018. augusztus 09.
Holnap kezdődik a Kéktó Fesztivál

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Kéktó Fesztivált. Holnaptól, egészen vasárnapig a lovak szerelmesei hagyományőrző programokon, zenei koncerteken vehetnek részt. A három nap alatt természetesen a Furioso-North Star lófajtával is megismerkedhetnek a rendezvényre kilátogatók.

A Kéktói Fesztivál augusztus 10-én kezdődik és egészen 12-éig tart. Pénteken 13 órakor lovasok indulnak el a Rárósi úton található kopjafához, ahol többek között az egykor itt fellelhető avarkori településre is emlékeznek. Ezen a napon a lovasbemutatóké lesz a főszerep, amelyet esti koncertekkel tesznek igazán színessé.

 

Szombaton és vasárnap is számtalan lovasbemutatóval, ügyességi versenyekkel várják a kilátogatókat, ahol a Furioso-North Star lófajtával is megismerkedhetnek meg az érdeklődők.

 

Kucsora Péter, a rendezvény szervezője elmondta, a programsorozat szórakoztató elemeket is tartalmaz, egyebek mellett huszárbemutató és fogathajtó verseny is szerepel a kínálatban.  

 

„A programok váza megfelel a korábbi éveknek. Ami eddig is megfelelő szórakozást nyújtott a közönségnek: az erős emberek bemutatója, tehát a lovak mellet nem csak lóerők, hanem az erős emberek is bemutatkoznak. A gyermekek részére malacfogó-versenyt is szervezünk. Valamint olyan szórakoztató programokkal készülünk, melyek elsősorban a családok részére kezdvezőek” - nyilatkozta Kucsora Péter, a rendezvény szervezője

 

A háromnapos rendezvénysorozatot az autentikus helyszín és a csillogó szőrű paripák teszik még felejthetetlenebbé, és évről-évre népszerűbbé a hátaslovak rajongóinak. A rendezvénnyel a nemrégiben elhunyt Kucsora Istvánra is emlékeznek.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: