Online adás
2019. június 24. Hétfő - Iván napja van

Nem lesz időközi választás Vásárhelyen

2018. október 11.
Nem lesz időközi választás Vásárhelyen

Nem támogatja a helyi Fidesz azt a közgyűlési előterjesztést, hogy a képviselő-testület oszlassa fel magát. A Márki-Zay Péter polgármester javaslatával kapcsolatban hozott döntést csütörtökön közös sajtótájékoztatón jelentette be dr. Havasi Katalin, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezetének elnöke és Hegedűs Zoltán, a párt helyi önkormányzati képviselőcsoportjának vezetője.

Kialakította álláspontját a Fidesz hódmezővásárhelyi képviselőcsoportja Márki-Zay Péter javaslatával kapcsolatban, amellyel feloszlatná a helyi közgyűlést.

 

 

„Egyenesen és tisztességesen elmondom, hogy a frakció úgy döntött, nem támogatja azt a közgyűlési előterjesztést, hogy a képviselő-testület oszlassa fel magát. Nem támogatjuk azt, hogy jövő év februárjában és októberében is választások legyenek Hódmezővásárhelyen, hogy a város egy éven keresztül semmi másról ne szóljon, csak kampányról, ahelyett, hogy a város ügyeivel foglalkozna a polgármester, ahelyett, hogy a várost építené, fejlesztené, üzemeltetné a polgármester” – mondta Hegedűs Zoltán, frakcióvezető.

 

 

Az időközi választás eredménye az lenne, hangzott el a sajtóeseményen, hogy egy egész éven keresztül zajló kampányidőszak kezdődne Hódmezővásárhelyen, hiszen, közben a polgármester csak saját országos karrierjét építgetné tovább, ahelyett, hogy a városért dolgozna.

 

 

„Nagyon sokan kerestek meg bennünket azzal, hogy csalódtak Márki-Zay Péterben. Nem ezt ígérte, a város rossz felé megy, a polgármester pedig csak a saját országos karrierjét építgeti. Az előre hozott választás csak fél évvel előzné meg a mindenképpen megtartandó soros önkormányzati választást. Egy éven belül két önkormányzati választás értelmetlen” – mondta dr. Havasi Katalin a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezetének elnöke.

 

 

Márki-Zay Péter polgármestertől ismét azt kérték a helyi fideszes politikusok, hogy dolgozzon, végezze a munkáját Hódmezővásárhely érdekében, ne próbáljon menekülni a kampány kifogásába.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: