Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Interneten is kitölthető a Nemzeti Konzultáció

2018. november 22.
Interneten is kitölthető a Nemzeti Konzultáció

Már online is kitölthető a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció kérdőíve - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán a közmédiának.

Novák Katalin közölte: azért teremtették meg az online kitöltés lehetőségét, hogy még többen vehessenek részt a családpolitika alakításában.
Mint elmondta, fontos, hogy minél többen segítsenek annak a kérdésnek az eldöntésében, hogy milyen megoldást válasszon Magyarország a népességfogyás megállítása érdekében. 

 

„Sorskérdés, hogy a népesedési problémáinkra milyen megoldásokat választunk. Belső erőforrásainkra támaszkodunk, vagy a tömeges betelepítéseket választjuk a népesedési problémák megoldására. A nemzeti konzultációt a mai naptól elektronikus formában, online is ki lehet tölteni” – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán.

 

A kitöltők választhatnak az írásos és az elektronikus forma között. Az internetes kitöltés a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon végezhető el. 


A kérdőíven számos kérdés szerepel, a népességfogyás, a bevándorlás és a családpolitika kapcsolata, a fiatalok életkezdési támogatása, a többgyermekes családok támogatása, továbbá, hogy a jövőben is munkavégzéshez kell-e kötni a családtámogatásokat - tette hozzá.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: