Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Hegedűs Zoltán: 69 millió forintot dobott ki az ablakon Márki – Zay Péter polgármester

2018. november 22.
Hegedűs Zoltán: 69 millió forintot dobott ki az ablakon Márki – Zay Péter polgármester

Hegedűs Zoltán, a helyi Fidesz frakcióvezetője osztotta meg Facebook oldalán, az ezt bizonyító dokumentumot. Az irat szerint az autóbusz társaság, azaz a DAKK gazdagodott ezzel az összeggel, pedig az anyagban az szerepel, hogy a „a város nem köteles a DAKK rossz működéséből adódó veszteségeket megtéríteni”.

A következő bejegyzést tett közzé Hegedűs Zoltán frakcióvezető Facebook-oldalán:

„Ilyen az, amikor lelkes amatőr vezeti a várost és olyat is kifizet, amit nem kellene. 
Önök is olvashatják a képen látható tárgyalási felkészítő anyagban, hogy a város nem köteles a DAKK rossz működéséből adódó veszteségeket megtéríteni. Márki-Zay Péter viszont ostoba módon bevállalta ennek kifizetését, és kidobta az ablakon a város 69 millió forintját. 


Az 54 millió forintos tartozásra pedig még Almási István kötött kamatmentes részletfizetési megállapodást, amely fel volt tüntetve a város átadási dokumentációjában. Ha ez újdonság a polgármester számára, az nagy baj.


Egyébként gratulálok a DAKK tárgyaló delegációjának, tegnap kerestek potya 69 millió forintot a mi zsebünkből” – írja közösségi oldalán a fideszes politikus, Hegedűs Zoltán.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: