Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

2018. december 16-án 14.00 órakor Senior Futball Gála lesz a Balogh Imsi Sportarénában

2018. november 23.
2018. december 16-án 14.00 órakor Senior Futball Gála lesz a Balogh Imsi Sportarénában

A vásárhelyiek mellett a Ferencváros, a Debrecen és a Makó öregfiúk labdarúgó csapatai csapnak majd össze.

A Senior Futball Gálára korlátozott számban 600 jegyet tudnak értékesíteni, külön emeleti és földszinti belépőjegyek lesznek, amelyekhez karszalag is társul. Az emeletről 1000 forintért, a földszintről pedig 1200 forintért nézhetik a négy és fél órán át tartó meccseket a szurkolók. Elővételben a Hódtói Sportcsarnok büféjében, illetve az Andrássy úti Turinform Irodában lehet jegyeket venni a Vásárhely, a Makó, illetve a Ferencváros és a Debrecen öregfiúk csapatainak összecsapásaira.

 

 

„Délután kettő órakor fog kezdődni. A tervek szerint 6 óra fél hétig fog tartani, mindenki fog játszani mindenkivel. Összesen hat mérkőzésről van szó. A mérkőzések kétszer 15 percig fognak tartani. A mérkőzések után lehetőség lesz közönségtalálkozóra. A nézők, akik jegyet váltanak a rendezvényre, bejöhetnek a játéktérre, kedvenc játékosaikkal közös fényképet tudnak készíteni, autogramot kérni, esetleg, ha van mezük, fényképük, könyv vagy valami, azt nyugodtan hozzák el. Azt dedikálni fogják a játékosok” – mondta Kiss Richárd, a HMSZ Zrt. Sport részlegének vezetője.

 

A rendezvényen a közönség szórakoztatása a fő szempont, a klubok között olyan is van, például a Ferencváros, amely ajándéktárgyakat hoz magával, amelyet a meccseket követő közönségtalálkozón tombolaként sorsolnak ki a megjelent szurkolók között. A belépőjegy egy perforált része sorsjegyként funkcionál, amelyet egy urnába dobnak, ebből sorsorják majd ki a nyerteseket.

 

Itt lesz az eseményen többek között Bánki József, a Fradi népszerű Dodi-ja is, aki közel tíz éven át szerepelt a Fradi „egyben”, aki a ’80-as évek meghatározó ferencvárosi játékosa, az évtized Üllői úti futballkirálya volt. A legendás focista egykori csapattársaival érkezik a gálára.

 

 

„A csapatot olyan játékosok alkotják, akik a hagyományaink alapján, akik szerepeltek a ’75-ös KEK döntőben, vagy a ’95-ös Bajnokok Ligájában, és a jelenlegi öregfiúk csapatunknak is tagjai. Különböző generációkat ölel át. Legendás neveket tudok felsorolni, Keller József, Sárosi György és mások, akik a legtöbb mérkőzést játszották a Fradiban. Telek András, Szűcs Mihály, Józsi György, Zoran Kuntic, aki a Bajnokok Ligájában lőtte a Fradit, Balog Zoltán vagy Lisztes Krisztián, aki a Bundesligát is megjárta” - mondta Bánki József a Fradi öregfiúk csapatának tagja.

 

A Loki csapatát erősíti Kerekes Zsombor, a DVSC nagy öregje is, többek között vele is találkozhatnak majd nemcsak a szurkolók, hanem a vásárhelyi sportosztályba járó, futballista karrierjük előtt álló fiatalok kis.

 

 

„Most is a Debreceni Labdarúgó Akadémián dolgozom edzőként, fiatalok vesznek körül. A legfontosabb az akaraterő. Mellette is tanulni kell, mert nem mindenkiből lesz profi labdarúgó. Az a fontos, hogy meglegyen a hozzá való akaratereje” – tette hozzá Kerekes Zsombor, a DVSC öregfiúk csapatának tagja.

 

A helyiek közül a volt HMSE játékosok is szerepelni fognak, dr. Bálint László, illetve Antal Ferenc is itt lesz, de a Makó is képviselteti magát a régi játékosok színe-javával.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: