Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Bécsben versenyzett a Máté taekwondo csapata

2018. november 26.
Bécsben versenyzett a Máté taekwondo csapata

Formagyakorlaton és küzdelemversenyen vett részt Bécsben a hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület csapata. A bajnokságról kilenc aranyéremmel tértek haza, valamint látványos bemutatóval is ámulatba ejtették a közönséget.

 

November 17-én rendezték meg a Bécs Fesztivált és a Bécs Taekwondo Bajnokságot. A versenyre már hónapokkal ezelőtt megkapta a Máté Taekwondo Sportegyesület a felkérést. Elsősorban egy bemutatóra kérték fel a vásárhelyi csapatot, mivel korábban már látták őket versenyeken, valamint fellépéseken és kiválónak találták a szervezettségüket, és felkészültségüket.

 

 

„A bemutató mellett gyönyörű eredményt ért el a csapat, ugyanis kilenc aranyérmet hoztunk el, valamint kettő második és egy harmadik helyezést. A bemutatóról pedig elmondhatom, hogy berobbant, mint egy bomba. Ugyanis koreai kultúrával kapcsolatos dolgokat mutattak be, táncot és zenét is. Elmondhatom, hogy a nézőközönségen és meghívott vendégeken, akik között voltak kilenc danos nagymesterek is, látszott, hogy nagyon tetszett nekik a bemutató. Rengeteg gratulációt kaptunk a szereplésünk után, valamint több felkérést is kaptunk, számos helyszínre. Fejlődik a kis csapatunk, és remélem nem adják föl az edzést” - mondta Máté Gergő.

 

A vezetőedző hozzá tette, hogy folyamatosan készülnek a bemutatókra, valamint gőzerővel edzenek a vasárnapi, Zágrábban megrendezésre kerülő versenyre. Közel ezer fő regisztrált eddig a bajnokságra. Koreából is érkeznek majd csapatok, tehát egy rendkívül nívós esemény elé néznek a vásárhelyi taekwondosok.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: