Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Győzött a Vásárhelyi Kosársuli a hétvégén az EKE Eger KOK csapat ellen

2018. november 27.
Győzött a Vásárhelyi Kosársuli a hétvégén az EKE Eger KOK csapat ellen

A mérkőzést hazai pályán, a Hódtói Sportcsarnokban vívták a kosarasok.

Az EKE Eger KOK csapatát fogadta a Vásárhelyi Kosársuli szombat este a Hódtói Sportcsarnokban.  Az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában játszott meccs is sok izgalmat tartogatott a játékosoknak és a közönségnek egyaránt. A második negyed után a szünetben az eredményjelző tábla a vendégek vezetését mutatta. Ezt követően azonban összeszedték magukat a vásárhelyi fiúk, csapatmunkával előbb egyenlítettek, majd sikerült megfordítaniuk az állást. Olyannyira, hogy innentől már senki nem vehette el a Kosársulitól a győzelmet, így a nehézkes kezdést felváltotta az energikus befejezés. A Vásárhelyi Kosársuli nyert és így pillanatnyilag vezeti a tabellát.

 

Tóth Tamás vezetőedző kiemelte: várakozásaihoz megfelelően kőkemény meccset vívott csapata az Eger ellen. Szerinte férfias volt a közdelem, mindkét csapatnak gratulált. Míg az ellenfél vezetőedzője, Váczi Péter úgy nyilatkozott: 25 percig játszottak azon a minőségen, ami a győzelemhez kellett volna, után a föléjük nőtt a Vásárhely és megérdemelten győzött.

 

Így az U20-as csapat ismételten diadalmaskodott. Legközelebb a Vásárhelyi Kosársuli december 8-án, szombaton 18.30- kor lép pályára a sereghajtó KTE- Duna Aszfalt vendégeként.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: