Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Makói Fidesz közleménye: A Kiss Attila és Zeitler Ádám vezette makói Jobbik megbukott

2018. november 28.
Makói Fidesz közleménye: A Kiss Attila és Zeitler Ádám vezette makói Jobbik megbukott

Kiss Attilának, a Jobbik makói elnökének most már papírja is van arról, hogy méltatlan a képviselőségre. A Csongrád megyei közgyűlés tegnap megszüntette Kiss Attila megyei képviselői mandátumát, miután kiderült: a Jobbik korábbi országgyűlési képviselő-jelöltje három éve úgy veszi fel a megyei képviselői fizetését és úgy hoz a Csongrád megyeiek életét érintő kérdésekben döntést, hogy a jogszabályok szerint nem is lehetett volna képviselő.

Sajtóinformációk alapján minderről Zeitler Ádámnak, a párt választókerületi elnökének is tudomása volt, aki kampányfőnökként is segítette Kiss Attila politikai ambícióit.


Kiss Attila és Zeitler Ádám Makó történek legsúlyosabb politikai szélhámosságát követték el, éveken keresztül átverték a Csongrád Megyei Közgyűlést, átvertek minden Csongrád megyei polgárt, így minden makóit! Felszólítjuk Kiss Attilát, hogy fizesse vissza az elmúlt 3 évben tisztességtelenül és jogosulatlanul felvett tiszteletdíját, és Zeitler Ádámot, hogy adja vissza az önkormányzati képviselői mandátumát. Nemcsak az méltatlan a képviselőségre, aki törvényt sért, de az is, akinek erről tudomása van, de nem tesz semmit. A Kiss Attila és Zeitler Ádám vezette makói Jobbik ma megbukott, elvesztette minden erkölcsi alapját, hogy a makói polgárok bizalmát kérje, vagy beleszóljon a közügyeinkbe.


Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
Makói Szervezete

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: