Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Oklevéllel ismerte el a városvezetés a FIT-KID-es lányokat és edzőiket

2018. november 28.
Oklevéllel ismerte el a városvezetés a FIT-KID-es lányokat és edzőiket

Oklevéllel ismerte el a városvezetés az olaszországi Európa Bajnokságon részvevő fit-kid-es lányok és edzőiket teljesítményét tegnap délután a Városháza dísztermében. A Hód-Fitness SE összesen 18 éremmel tért haza és ezzel összesítésben a megmérettetés legeredményesebb csapata lett.

Parádésan alakulat az Európa Bajnokság a Hód- Fitness SE sportolói számára, hiszen összesen 18 érmet hoztak haza Olaszországból, ezzel is öregbítve a város hírnevét a nagyvilágban. Az egyesület versenyzőit és edzőit tegnap délután Márki- Zay Péter polgármester a Városháza dísztermében fogadta és egyenként mindenki teljesítményét oklevéllel ismerte el.

 

-          Nagyon nagy szeretettel gratulálunk az elért eredményekhez. Ha jól tudom, összesen 18 érmet sikerült szerezni és ezzel a legeredményesebb magyar csapat lett ezen a bajnokságon a Hód- Fitness Se, amely Hódmezővásárhely egyik legsikeresebb sportegyesülete- hangsúlyozta Márki- Zay Péter polgármester.

 

A fiatalok nagyon komolyan, heti hét edzéssel és edzőtáborral készültek erre a november eleji megmérettetésre, aminek meg is lett az eredménye. A Hód- Fitness SE ugyanis 10 aranyéremmel, 3 ezüsttel és 5 bronzzal tért haza. Ezzel nemcsak a legjobb csapatot, de a legeredményesebb sportolót is adta, Szkalonai Fanni személyében, aki négyszeres Európa-bajnok egyéniben, háromszoros Európa bajnok csapatban, összesítettben pedig a legjobb európai versenyző lett. A Hód- Fitness SE sikereire a város is rendkívül büszke.

 

-          Nagyon örülünk és megtiszteltetésnek érezzük, vártam is ezt a meghívást, ahogyan a média teljes mértékben az utazás előtt és után is mellénk állt. Úgy gondolom, hogy a gyerekek és mi, edzők is megérdemeljük és nagyon örülünk, hogy a polgármester meghívott minket. A gyerekek nagyon boldogok voltak, szerintem nagyon sokan most vannak először a díszteremben- tette hozzá Rácz Ildikó a Hód-Fitness Se elnöke és vezetőedzője.

 

A Európa Bajnokság után a lányoknak csak egy kis rövid pihenő járt, hiszen december 9-én már a következő versenyre készülnek. 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: