Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Kihirdették a Szeretetsüti jótékonysági süteményvásár eredményeit

2018. november 29.
Kihirdették a Szeretetsüti jótékonysági süteményvásár eredményeit

Az adománygyűjtést a Tiszta Szívvel Egyesület szervezte és a finomságok eladásából befolyt összeggel, az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola autista gyermekeit támogatta.

Jótékonysági süteményvásárt szervezett a hétvégén a Tiszta Szívvel Egyesület a Református Ótemplomban. Volt, aki biztosra ment, mert 4-5 féle pogácsát is megsütött, amelyeket előzsűriztetett a munkatársaival és a legjobban sikerülteket nevezte be a versenybe. De olyan is akadt, aki azért sütött, hogy az egyesülettől korábban kapott segítséget így viszonozza. A süteményekért a vásárlók tetszőleges árat fizethettek. Végül a befolyt összeget a Tiszta Szívvel Egyesület az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola autista gyermekeinek támogatására ajánlotta fel.

 

A desszerteket a zsűri több kategóriában is értékelte. Vásárhely legfinomabb házi süteményét a Jakó Istvánné készítette. Sós kategóriában Kocsis Búza Márta remekelt, gluténmentes édességéért pedig Zsarkóné Sánta Zsóka kapott különdíjat. A piték versenyét a 94-es sorszámú nevező nyerte meg.

 

A részvevők Bakó Anna süteményét találták a legízletesebbnek, így a közönségdíj őt illette meg.

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: