Online adás
2019. szeptember 21. Szombat - Máté napja van

Jótékonysági vetítést tartott a vásárhelyi Mozaik Mozi

2018. december 05.
Jótékonysági vetítést tartott a vásárhelyi Mozaik Mozi

A filmszínházban a rászoruló gyermekeket pattogatott kukoricával, szaloncukorral és üdítővel várták.

Immár hagyományosnak nevezhető, hogy minden év decemberében, a karácsony közeledtével a Kultik Magyar Mozihálózat tagja, a Mozaik Mozi megvendégeli a rászoruló gyerekeket egy vetítésre. A nehéz körülmények között élő kicsiket pattogatott kukoricával, szaloncukorral és üdítővel várták a filmszínházban. A teltházas teremben egy 3D-s mesefilmet nézhettek meg az apróságok.

 

 

„Úgy gondoljuk, hogy a mozi egy ajándék és ezt mindenkinek át kell élni. Sokan nem engedhetik meg azt maguknak, hogy évente akár egyszer is elmenjenek moziba, megnézhessenek egy filmet. Mi arra törekszünk, hogy a mozi élményét, minél több ember átélhesse és minél több gyermek részese lehessenek ennek a varázslatnak” - mondta Szabó Krisztián.

 

Közel 160 gyerkőcöt ejtett ámultba a mesék birodalma. A szervezésben és rászoruló gyermekek kiválasztásában a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ és a Családsegítő Szolgálat munkatársai segítettek. A Kultik Vásárhely csapata idén az Apróláb című mesét hozta el a gyerekeknek, aki nassolni valót is kaptak a filmhez ajándékba.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: