Online adás
2019. augusztus 21. Szerda - Sámuel napja van

Exkluzív naptárat adott ki a Szeretem Vásárhelyt Egyesület egy beteg vásárhelyi gyermek családjának megsegítésére

2018. december 06.
Exkluzív naptárat adott ki a Szeretem Vásárhelyt Egyesület egy beteg vásárhelyi gyermek családjának megsegítésére

Kincses Vásárhely 2019 címmel asztali naptárát mutatta be tegnap a Szeretem Vásárhelyt Egyesület, amelyből 1000 darabot nyomtattak. Értékesítésével egy súlyosan beteg, vásárhelyi kisfiú családját támogatja az egyesület, akinek fürdetőszéket, illetve egy epilepsziás rohamot jelző berendezést és egyéb szükséges eszközöket vásárolnának.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület jóvoltából, jótékonysági céllal kiadott Kincses Vásárhely 2019-es naptár már kapható 1250 forintos áron a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ és a Tornyai János Múzeum recepcióján, az Inda Virágüzletben, az Református Ótemplomi Plébánián, illetve a két helyi katolikus plébánián.

 

„Kincses Vásárhely 2019 név alatt egy asztali naptárt jelentetünk meg. Túl azon, hogy nagyon szép, heti naptár, 52 képet tartalmaz Hódmezővásárhelyről, olyan épületekről, utcarészletekről, programokról, amelyek szép és elegáns részét mutatják meg Hódmezővásárhelynek. Rövid ismertető részletet, történetet is tartalmaz a naptár, amellyel hozzáadott értéket képvisel az asztali naptárok műfajában. Nemcsak az alakja, a célja is egyedi. Ezzel a naptárral egy beteg kisfiú megsegítését szeretnénk elérni. Sándor Ricsike egy hatéves hódmezővásárhelyi kisfiú, akit az édesanyja egyedül ápol. Hárman vannak testvérek és az édesanyja egyedül neveli a gyermekeit” – mondta dr. Juhász Tünde, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület alapító tagja.

 

Több cég vezetője jelezte, hogy reprezentációs ajándékként egy nemes ügyet támogatva szívesen vásárolnának a kalendáriumból, például Bodrogi Tibor, az AluStart Kft. ügyvezető igazgatója is. Így 600 naptárnak már van is gazdája.

 

„Jó ötletnek tűnt, hogy lokálpatriótaként ezzel a kis naptárral is kiegészítsük a karácsonyi ajándékcsomagokat a partnereinknek. Egyrészről ez egy igényes kiadvány, másrészt, ha külföldről vagy más városból érkeznek hozzánk, mindig csodálattal nézik a főterünket, a várost, úgy gondoltam, hogy pluszban ezzel megajándékozni őket kedves dolog lehet” – mondta Bodrogi Tibor, az AluStart Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A képeket Szilágyi Gergely készítette, a naptában szereplő szövegek pedig Szenti Csilla és Elek András munkái.

 

„Azt tudni kell, hogy a naptárban látható fotók 10 év termései, 2007 és 2017 között készültek. Az önkormányzat fotósaként azt fényképeztem le, ami megfogott, de olyan kép is van, amely kérésre készült. Ezek kerültek kiválogatásra” – mondta Szilágyi Gergely, fotós, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület tagja.

 

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület ősszel a mentős Fazekas Pisti számára szervezett hasonló adománygyűjtést, amely a rendhagyó futófesztivállal zárult, akkor 500.000 forinttal támogatták Pisti felépülését. A 2019-es Kincses Vásárhely naptárral most a nagybeteg kisfiút, Sándor Ricsit szeretnék segíteni.

 

© 2014-2017 Szerdahelyi József Nonprofit Kft., Minden jog fenntartva    impresszum | felhasználási feltételek | adatvédelem    Webgrafika: SzénásiDesign.hu, Webprogramozás: